Teknoloji

Redmi K50 Pro sızıntısı hem tasarımı hem özellikleri gösteriyor

redmi k50 pro

Xiaomi, Redmi K50 serisinin ilk üyesi olan K50 Gaming‘i geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Önümüzdeki dönemde seriye K50 ve K50 Pro modellerinin de katılması bekleniyor. Redmi K50 Pro modeline ait olduğu söylenen görseller, telefonun tasarımını farklı açılardan görmeyi sağlıyor.

K50 Pro’nun tasarımı belli noktalarda K50 Gaming’den ayrılacak gibi görünüyor. Öncelikle üç sensöre ev sahipliği yapan arka kamera modülünün biraz daha büyümesi göze çarpıyor. Burada ana kamera görevini 64 megapiksel kameranın üstleneceği söyleniyor.

Diğer sensörlerin özellikleri konusunda bilgi verilmese de, bunlardan birinin ultra geniş açılı kamera olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Telefonun önündeki 6.6 inç büyüklüğündeki ekranın orta üst bölümünde yuvarlak kamera deliği bulunuyor. Bu ekranda OLED panelin tercih edilmesi ve yenileme hızının da 120 Hz olması bekleniyor. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelmesine kesin gözüyle bakılan telefonun baz versiyonunda 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanının bulunacağı söyleniyor.

redmi k50 proSon sızıntıya göre Redmi K50 Pro, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 120W şarj desteğine sahip 4700 mAh kapasiteli pilden alacak. Kutusundan Android 12 ve MIUI 13 ile çıkması beklenen telefonun 2022’nin ortaları itibarıyla raflarda olması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER