Teknoloji

Redmi K50 Pro modellerinin tasarım ve özellikleri görüldü

redmi k50 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Xiaomi Redmi K50 Pro ve Pro Plus’ı önümüzdeki hafta gözler önüne çıkaracak. Tanıtım için geri sayımda sona yaklaşırken, Xiaomi’den K50 Pro’nun tasarımını gösteren paylaşım geldi. Buna ek olarak, her iki telefonun işlemcileri için de doğrulama yapıldı.

Hem K50 Pro’da hem de K50 Pro Plus’ta “nano-mikrokristalimsi” arka panel bulunacak. Bu panelde parlayan buz kristalli unsurlar mevcut. Redmi’nin Weibo hesabından yapılan paylaşımda bu efekti daha detaylı şekilde görmek mümkün oluyor.

Her iki akıllı telefonda da 108 megapiksel çözünürlüklü ana kamera mevcut. Bu kamera optik görüntü sabitleme özelliğine sahip. Ana kameraya iki sensör eşlik edecek. Kamera modülünün dikdörtgen tasarımı da yapılan paylaşımlarda görülüyor.

redmi k50 proXiaomi yeni telefonların işlemcilerini de doğruladı. K50 Pro’nun kalbinde Dimensity 8100 işlemci bulunacak. K50 Pro Plus ise Dimensity 9000 işlemciyle kullanıcıların karşısına çıkacak.

Hem K50 Pro hem de K50 Pro Plus, Geekbench’in benchmark testinden geçti. Benchmark testinde her iki telefonun da 12 GB RAM’e sahip olduğu ve Android 12 işletim sistemiyle geleceği görülüyor.

İLGİLİ HABERLER