Teknoloji

Redmi Buds 5 Pro, Watch 4 ve Book 16 (2024) için ilk resmi paylaşımlar geldi

redmi buds 5 pro

Xiaomi’nin çatısı altındaki Redmi, K70 serisi akıllı telefonlarını 29 Kasım’da gözler önüne çıkarmaya hazırlanıyor. Şirket bu etkinlikte sadece yeni telefonlarını tanıtmakla yetinmeyecek. Redmi Buds 5 Pro kablosuz kulaklık, Redmi Watch 4 akıllı saat ve 16 inç ekranlı Redmi Book 16 (2024) dizüstü bilgisayar da aynı etkinlikte resmiyet kazanacak.

Redmi Book 16 (2024), Intel i5-13500H işlemciyle gelecek. 47W performans modu bulunan dizüstü bilgisayar, LPDDR5 RAM taşıyor. Çift fanlı yenilenmiş soğutma sistemine sahip yeni Redmi Book 16’da üç adet USB 3.2 girişi, şarj için ayrılmış bir adet USB-C girişi, HDMI girişi ve kulaklık/mikrofon jakı mevcut.

Redmi Watch 4, silikondan Milano paslanmaz çeliğine, deri ve dokuma kumaş malzemesine kadar çeşitli saat kordonu stilleri ile gelecek. Aynı zamanda alüminyum kasalı ilk Redmi Watch olacak. Xiaomi’den verilen bilgiye göre, akıllı saatte 1.97 inç LPTS AMOLED ekran bulunuyor. Maksimum parlaklık seviyesi 600 nit olan ekranın yenileme hızı ise 60 Hz.

Redmi Buds 5 Pro aktif gürültü engelleme özelliğiyle gelecek

Redmi Buds 5 Pro kablosuz kulaklık ise mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Xiaomi’nin paylaşımı, kulaklığın öne çıkan özelliğinin aktif gürültü engelleme olacağını gösteriyor. 52 dB’e kadar gürültü engelleme, dinamik sürücüler, seramik ve titanyum kaplamalı tiz hoparlörleri kulaklığın paylaşılan özellikleri arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER