Teknoloji

Reddit içeriklerini başka sosyal medya platformlarında paylaşmak kolaylaşıyor

reddit

Diğer sosyal medya platformlarında gönderi paylaşmayı “kolaylaştırmadığını” kabul eden Reddit, bu sorunu çözmek için yeni özellikler kullanıma sunduğunu duyurdu. Bunlar arasında mesajlaşma hizmetleri aracılığıyla paylaşılan metin gönderileri için güncellenmiş bir “paylaşılan bağlantı” önizlemesi, Instagram Hikayeleri’nde paylaşım yapabilme, tek dokunuşla ekran görüntüsü paylaşımı ve daha fazlası bulunuyor.

Platformda bir süre önce arayüz güncellemesi de yapılmıştı. Yorum aramasının iyileştirilmesi de yakın zamanda yapılan bir değişiklik olmuştu.

Eskiden gönderi WhatsApp gibi bir mesajlaşma uygulamasında paylaşıldığında alıcının neler olup bittiğini görmek için bağlantıya tıklaması gerekiyordu. Artık alt dizin adını, toplam olumlu oyları, yorumları görsel önizlemede görmek mümkün olacak.

Bir diğer yenilik de Reddit içeriğini ekran görüntüsü almadan veya telefona içerik indirmeye gerek kalmadan doğrudan Instagram hikayelerinde paylaşabilmek. Kullanıcılar paylaş ikonuna dokunduklarına karşılarına sık kullandıkları sosyal platformları gösteren bir sayfa çıkıyor. Bu sayfa üzerinden platformu terk etmeden başka bir platformda paylaşım yapmak mümkün oluyor. Buna ek olarak, tek bir dokunuşla başka uygulamalarda ekran görüntüsü de paylaşılabiliyor. Başka uygulamalarda bu ekran görüntüsüne tıkladığında karşılarına ilgili içerik çıkıyor.

Reddit paylaşımlarını başka internet sitelerine yerleştirmek kolaylaşıyor

Son olarak Reddit paylaşımları makalelere veya WordPress gibi CMS platformlarına yerleştirmeyi kolaylaştıran yeni bir araç kutusunu tanıttı. Bu kutu sayesinde bir Reddit içeriğine başka bir web sitesine “gömmek” ve ön izlemeli bir bağlantı olarak paylaşmak mümkün hâle geliyor. Böylelikle platform Facebook, Instagram ve Twitter gibi sosyal medya siteleriyle aynı çizgide konumlanıyor.

İLGİLİ HABERLER