Teknoloji

Red Magic 8 Pro iki farklı versiyonla dünyaya açılıyor

red magic 8 pro

Nubia Red Magic 8 Pro, 2022 sona ermeden Çin’de tanıtılmıştı. Akıllı telefon sonunda uluslararası sahneye çıkıyor. Marka stratejisinde değişikliğe giden şirket, Pro+ yerine farklı bir seçeneği kullanıcıların karşısına çıkarıyor.

Telefonun standart versiyonu şirket tarafından “Matte” (Mat) adıyla sunuluyor. Bu ismin dokulu, opak arka panel nedeniyle verildiği belirtiliyor. Söz konusu versiyonda 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanı bulunuyor.

“Void” olarak adlandırılan diğer versiyon ise telefonun Pro+ versiyonuna daha yakın duruyor. Bu telefon 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla geliyor. Void’un Pro+ ile başka yerlerde de ayrıldığını belirtmekte fayda var.

Red Magic 8 Pro 2 Şubat’ta Çin dışında satışa sunulacak

Red Magic 8 Pro’nun iki uluslararası versiyonunda da 65W şarj destekli 6000 mAh pil bulunuyor. Telefon Çin’de 80W şarj desteğiyle satılıyor. Uluslararası versiyonun 43 dakika içinde tamamen şarj edilebileceği belirtiliyor. Çin’de satılan Pro+’ta 165W şarj destekli 5000 mAh pil mevcut.

red magic 8 pro
Void versiyon

Red Magic 8 Pro yurt dışında 2 Şubat itibarıyla satışa sunulacak. Telefonun Matte versiyonu ABD’de 650 dolar, Avrupa’da ise 650 avro karşılığında satılacak. Void versiyonun fiyatları ise 800 dolar ve 750 avro.

İLGİLİ HABERLER