EğlenceManşetler

Red Dead Redemption 2 2017’nin sonbaharında yayınlanacak

red dead redemption 2Grand Theft Auto’nun geliştiricisi Rockstar, son birkaç gündür yeni bir Red Dead oyununun ipuçlarını veriyordu. Bu ipucunun neyi işaret ettiği sonunda ortaya çıktı. Red Dead serisinin üçüncü oyunu olan Red Dead Redemption 2 resmen duyuruldu. Yapılan açıklamada, oyunun Amerika’nın acımasız can damarında geçen epik bir yaşam hikayesini anlatacağı belirtildi.

Hikayenin nereden başlayacağı henüz bilinmiyor. Ancak ilk Red Dead Redemption’daki olaylar göz önüne alınınca yeni oyunun hikayenin öncesini anlatması muhtemel gözüküyor. Şu ana kadar oyuna ilişkin olarak paylaşılan tek görselde 7 kişilik bir grubun gün batımına karşı yürüdüğü görülüyor. Bu grubun ortasında oyunun ana kahramanı John Marston’un olabileceği belirtiliyor. Oyuna neden Red Dead Redemption 2 adı verildiğini öğrenmek içinse 20 Ekimde Türkiye saatiyle 18:00’da yayınlanacak fragmanı beklemek gerekiyor.

Red Dead Redemption 2 yeni bir çevrim içi multiplayer deneyimi sunacak

Rockstar’dan yapılan açıklamada, oyunun büyük ve atmosferik dünyasının yeni bir çevrim içi multiplayer deneyiminin kaynağı olacağı belirtildi. 2017’nin sonbaharında yayınlanacak olan oyun, PS4 ve Xbox One’da oyun severlerle buluşacak. PC desteği konusunda ise şimdilik bir açıklama yapılmış değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER