Teknoloji

Realme yeni sloganıyla genç kullanıcılara ulaşmayı hedefliyor

Realme, bundan sonra yola “Make it real” (Gerçek hâle getir) sloganını duyurdu. Yeni sloganın duyurusu, markanın kurucusu ve CEO’su Sky Li’nin imzasıyla yayınlanan bir açık mektupla yapıldı. Bu açık mektupta nasıl bir marka stratejisinin izleneceği konusunda da bilgi veriliyor.

Şirket, genç kullanıcılarda yankı uyandıran bir marka olmayı hedefleyerek “fırsat odaklı” yaklaşımdan “marka odaklı” yaklaşıma geçiş yapacak. Mektupta Realme markasının beş yıldan uzun bir süredir piyasada olduğu ve ana yönünü değiştirmeyeceği hatırlatıldı.

Strateji değişikliğiyle marka modaya dayalı bir şirket olmaktan Mektupta Realme’nin beş yılı aşkın bir süredir piyasada olduğu ve yönünü değiştirmeyeceği belirtildi. Strateji geçişi, modaya dayalı bir şirketten, uzun vadeli yatırım ve büyümeye sahip daha kapsayıcı ve geniş kapsamlı bir şirket olmaya doğru ilerleyecek.

Realme logosunda da “optimizasyon” yapılacak

Sky Li, Realme logosunda da “optimizasyon” yapılacağını belirtti. Hâlihazırda şirket 2019’da duyurulan logosunu kullanıyor. Sky Li’nin bahsettiği optimizasyon çerçevesinde logoda ne gibi değişikliklerin yapılacağı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Realme CEO’sunun bir hayli uzun olan mektubu, büyük ölçüde fazla anlam barındırmayan pazarlama soslu kelimelerden oluşuyor. Mektupta bahsedilen değişimin diğer örneklerinin de yakında görülmeye başlaması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER