Teknoloji

Realme X7 serisinin üçüncü üyesi için ilk işaret

realme x7 pro player

Realme X7 serisi önümüzdeki salı günü itibarıyla resmiyet kazanacak. Seride standart Realme X7’nin yanında Realme X7 Pro isimli modelin de bulunacağı şimdiden biliniyor. Çin’den gelen haberlere göre, Realme X7 Pro Player adını taşıyan üçüncü bir versiyon da kullanıcıların karşısına çıkacak.

X7 Pro ile X7 Pro Player’ın birbirlerinden ayrıldığı ana noktanın işlemci olacağı söyleniyor. X7 Pro’da Dimensity 1000+ işlemcinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. X7 Pro Player’ın ise Snapdragon 860 işlemciyle geleceği iddia ediliyor.

Henüz Qualcomm Snapdragon 860 adıyla resmiyet kazanmış bir işlemci olmadığı için bu iddia oldukça garip görünüyor. Ancak Weibo’da paylaşılan görselde Snapdragon 860 ismi açık biçimde geçiyor. Bu işlemcinin Snapdragon 855 ve 865 arasında bir yerde konumlanabileceğini anlamak ise pek zor olmuyor.

Realme daha önce de akıllı telefonlarının Player versiyonlarını çıkarmıştı. Ancak X7 Pro Player farklı bir işlemciye sahip ilk Player telefonu olacak. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan X50 Pro Player’ın Çin dışına açılmadığını belirtmekte fayda var.

Realme X7 Pro Player için de aynı akıbetin geçerli olup olmayacağı şu an için bilinmiyor. Bu soruya cevap almak ve telefona dair diğer detayları öğrenmek için biraz daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER