Teknoloji

Realme X50 Pro 5G’nin bir özelliği daha açıklandı

realme x50 pro 5g

Realme X50 Pro 5G şubat ayı bitmeden gözler önüne çıkacak. Ancak Realme, yeni akıllı telefonunun önemli özelliklerini sosyal medya aracılığıyla birer birer duyurmaya devam ediyor.

Çinli üretici şimdi de X50 Pro 5G’nin ekranıyla ilgili önemli bir bilgi verdi. Realme’nin Avrupa ofisinin Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre, X50 Pro 5G’de 90Hz yenileme oranına sahip Super AMOLED bir ekran bulunacak.

Realme X50 Pro 5G’nin Qualcomm Snapdragon 865 işlemci taşımasına kesin gözüyle bakılıyor. Cihazın, Realme’nin dünya genelinde satacağı ilk 5G telefon olacağı da konuşulanlar arasında yer alıyor. Realme X50 Pro 5G’de 65W SuperDart hızlı şarj özelliğinin bulunacağı da kısa süre önce resmi olarak açıklanmıştı.

Realme X50 Pro 5G 24 Şubat’ta tanıtılacak

Realme X50 Pro 5G’nin Realme X50 5G’nin izlerini takip etmesi bekleniyor. Telefonun ekranın üstündeki deliğe yerleştirilmiş çift kamera barındırmasına kesin gözüyle bakılıyor. Akıllı telefonun arkasında ise dört lensli bir kamera sisteminin yer alacağı belirtiliyor.

RMX2071 kod numarasıyla AnTuTu benchmark testinden geçen akıllı telefon, 574985 gibi etkileyici bir puan almayı başarmıştı. Realme’nin yeni Realme UI kullanıcı arayüzünü taşıyan telefon, 24 Şubat’ta düzenlenecek çevrimiçi etkinlikte tanıtılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER