Teknoloji

Realme X50 Pro 5G şarj hızıyla fark yaratacak

realme x50 pro 5g

2020 Mobil Dünya Kongresi‘nin (MWC 2020) iptal edilmesi, şirketlerin de planlarının değişmesine neden oldu. Bu durumdan etkilenen şirketlerden biri olan Realme, yeni akıllı telefonu X50 Pro 5G için 24 Şubat’ta çevrimiçi bir tanıtım etkinliği düzenleyecek. Normal şartlar altında X50 Pro 5G, Barselona’da gözler önüne çıkacaktı.

X50 Pro 5G’nin özellikleri de şimdiden Realme tarafından kamuoyuyla paylaşılıyor. Şirketin duyurduğu son özellik, 65W hızlı şarj oldu. Söz konusu özellik, Realme’nin geçtiğimiz yıl ticari haklarını aldığı SuperDart markasıyla sunuluyor. Realme’nin 65W hızlı şarj özelliğini X2 Pro‘da sunacağı iddia edilse de, bu telefon 50W hızlı şarj ile kullanıcıların karşısına çıkmıştı.

Realme’nin yeni akıllı telefonunun kalbinde Qualcomm Snapdragon 865 işlemcinin bulunacağı da bilinenler arasında yer alıyor. Çift mod 5G desteği de X50 Pro 5G’de mevcut olacak. Şirket tarafından paylaşılan görseller, akıllı telefonun Full HD+ çözünürlüklü ekranının sol üst köşesinde iki ön kameranın bulunacağını göstermişti.

Realme X50 Pro 5G, 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Akıllı telefonda Android 10’u Realme’nin Realme UI isimli kullanıcı arayüzü tamamlayacak. Realme’nin X50 Pro 5G için seçtiği “Geleceğin Hızı” sloganı, akıllı telefona dair heyecanı artırıyor.

İLGİLİ HABERLER