Teknoloji

Realme X2 Pro sızıntıları ve resmi paylaşımlar sürüyor

realme x2 pro

Realme X2 Pro önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Ancak akıllı telefonun Snapdragon 855 Plus işlemci, 64 MP kamera ve 90Hz yenileme oranına sahip ekran gibi özellikleri daha önceden açıklanmıştı. Weibo’da paylaşılan yeni fotoğraflar ise X2 Pro’yu görsel açıdan biraz daha yakından tanımayı sağlıyor.

Realme X2 Pro’yu görsel anlamda standart X2’den ayıran en önemli nokta, arka kamera sisteminin panelin sol üst köşesinden orta üst kısmına taşınması. Realme logosunun kameranın hemen yanına yatay biçimde yerleştirilmesi de göze çarpıyor.

realme x2 pro

Telefonun ekranında ön kameraya da ev sahipliği yapan su damlası şeklinde bir çentik bulunuyor. Sızan fotoğraflarda daha önce piyasaya çıkan Realme Buds Wireless kablosuz kulaklık ve 10000 mAh kapasiteli Realme Power Bank gibi ürünleri görmek de mümkün.

Realme X2 Pro fotoğrafları sürpriz etkisi yaratmıyor

Realme X2 Pro’nun sızan fotoğrafları, bir sürpriz etkisi yaratmıyor. İnce ekran çerçevesi, kenarlara karşılıklı olarak dağıtılan güç butonu ve ses kontrol tuşları fotoğraflarda görülüyor. X2 Pro’nun alt kısmı fotoğraflarda görülmese de, cihazın USB-C ile şarj olacağı biliniyor.

realme x2 pro

Resmi olarak duyurulan 50W SuperVOCC hızlı şarj özelliği de Realme X2 Pro’nun dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor. Oppo’nun Reno Ace‘te kullandığı 65W şarj teknolojisine kıyasla daha yavaş olan bu teknoloji; Realme X2’de kullanılan 30W VOOC 4.0 şarj teknolojisinden daha hızlı çalışıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER