Teknoloji

Realme X2 Pro ses kalitesi konusunda da iddialı olacak

realme x2 pro

Realme X2 Pro, büyük ihtimalle, yakında gözler önüne çıkacak. Telefonun resmi tanıtım tarihi açıklanmasa da, duyurulan özellikler şimdiden heyecan yaratma konusunda etkili oluyor.

X2 Pro’nun Realme adına pek çok ilke öncülük edeceği biliniyor. Snapdragon 855 Plus işlemci taşıyacak olan cihaz, Realme’nin ilk amiral gemisi telefonu olacak. 90Hz yenileme oranına sahip ekran ve telefoto kamera gibi ilklere bir yenisi daha eklendi. X2 Pro, Realme’nin çift stereo hoparlör taşıyan ilk telefonu olacak.

Bu özelliğin duyurusunu da yine Realme yaptı. Şirket, Twitter hesabından paylaştığı videoda X2 Pro’nun Dolby Atmos destekli ve yüksek çözünürlüklü ses sertifikalı çift stereo hoparlörle birlikte geleceğinin müjdesini verdi.

Realme X2 Pro yüksek kaliteli ses deneyimini hoparlör olmadan yaşatacak

Mevcut Realme X serisinde Dolby Atmos desteği mevcut olsa da, bunun için telefona kulaklık takmak gerekiyor. X2 Pro’da ise hoparlörler üzerinde de yüksek kaliteli ses deneyimi yaşamak mümkün olacak.

Realme X2 Pro’yla ilgili resmi detayları paylaşma konusunda oldukça aktif davranıyor. Dolayısıyla tanıtım öncesinde telefona dair yeni özelliklerin de açıklanması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER