Teknoloji

Realme X2 Pro için resmi işaretler gelmeye başladı

realme x2 pro

Realme X2 geçtiğimiz hafta tanıtılmıştı. Qualcomm Snapdragon 730G işlemci taşıyan telefonun Pro versiyonu da beklenenden daha kısa sürede resmiyet kazanacak gibi görünüyor. Realme X2 Pro hakkındaki ilk işaretler de Realme yöneticilerinden geliyor.

Realme’nin pazarlama şefi Xu Qi Chase, Weibo‘da şirketin Qualcomm Snapdragon 855 Plus yonga sete sahip ilk telefonunun yakında tanıtılacağını açıkladı. Chase’in telefonun ismi için “”X2 Pro Super Samurai” şeklinde bir tanımlama kullanması ise isim konusunda akıllarda şüpheye pek yer bırakmıyor.

Realme’nin X2’nin Pro versiyonunda yonga set dışında bir değişiklik yapıp yapmayacağı henüz bilinmiyor. Ancak Chase’in Weibo paylaşımının altına yorum bırakan Realme hayranları, telefonda bulunmasını istedikleri bazı özellikleri sıralıyor. Realme’nin çatı şirketi Oppo’nun kısa süre önce duyurduğu 65W hızlı şarj desteği ve en az 4500 mAh kapasiteli pil, hayran isteklerinde başı çekiyor. Kırmızı renk seçeneği de yoğun şekilde talep edilen özellikler arasında bulunuyor.

Realme X2 Pro ile amiral gemileri arasındaki rekabete dahil olacak

Chase, daha sonra yaptığı bir paylaşımda ise yeni telefonun şirketin yaklaşımında önemli bir adım olacağını ve bu cihazın rekabette ileri sıçramalarına yardım edeceğini belirtti. Realme yöneticisi, gençleri heyecanlandıran bir marka olmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Realme sonunda diğer markaların amiral gemileriyle yarışacak bir ürün çıkarmaya karar vermiş gibi görünüyor. Bu cihazın Realme’nin portföyündeki diğer ürünler gibi bütçe dostu olup olmayacağı ise yanıtı merak edilen sorular arasında başı çekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER