Teknoloji

Realme X2 Pro’nun ekran özelliklerini açıklamaya devam ediyor

realme x2 pro

Realme X2 Pro, önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci taşıyan telefon 90Hz yenileme oranına sahip ekranla birlikte gelecek. Ancak şirket resmi sosyal medya kanalları aracılığıyla telefonun etkileyici ekran özelliklerini duyurmaya devam ediyor.

Realme’nin Weibo hesabından yapılan paylaşıma göre, X2 Pro’nun ekranı 135Hz örnekleme oranına sahip olacak. Bu ekran dokunuşları daha hızlı şekilde algılayabilecek. Ekranın altına yerleştirilen parmak izi tarayıcısı da çok hızlı şekilde çalışacak. Realme’den verilen bilgiye göre, tarayıcı telefonun kilidini 0.23 saniye içinde açabilecek.

Realme X2 Pro’nun yüksek örnekleme oranı, oyun deneyimini daha üst ve yüksek seviyeye taşıyabilir. Aksiyonları daha pürüzsüz hâle getirecek olan bu ekran özellikle FPS ve yarış oyunlarında oyuncuların işini kolaylaştırabilir.

Realme X2 Pro 15 Ekim’de tanıtılacak

Gelişmiş parmak izi tarayıcısı da önemli bir ekleme olarak değerlendirilebilir. Realme, X2 Pro’yla parmak izi tarayıcılarında üçüncü nesle geçmiş oluyor.

Realme X2 Pro’nun bütün bu üst sınıf özellikleri uygun fiyatla sunması bekleniyor. Bu beklentinin gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini görmek için 15 Ekim’e kadar beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER