Teknoloji

Realme X2 Pro’dan heyecan verici işaretler gelmeye devam ediyor

realme x2 pro

Realme X2 Pro, mevcut amiral gemisi telefonların karşısına oldukça iddialı özelliklerle çıkmaya hazırlanıyor. Qualcomm Snapdragon 855+ yonga set, 64 megapiksellik lensin de bulunduğu dörtlü arka kamera sistemi ve 20x hibrit zum, telefona dair bilinenlerden sadece bir kısmı.

Realme’nin ilk amiral gemisi için henüz bir çıkış tarihi açıklanmış değil. Ancak şirket akıllı telefona dair çarpıcı bilgileri paylaşmaya da devam ediyor. X2 Pro’dan gelen son haberler de oldukça dikkat çekici. Realme’den yapılan açıklamaya göre, akıllı telefonda 65W Super VOOC şarj ve 90Hz yenileme oranlı ekran bulunacak. Söz konusu ekran, Realme tarafından “Fluid Display” olarak adlandırılıyor.

realme x2 pro

65W Super VOCC hızlı şarj teknolojisi, Realme’nin çatı şirketi Oppo tarafından geçtiğimiz ay duyurulmuştu. Bu teknoloji sayesinde 4000 mAh kapasiteli bir pilin sadece 30 dakika içinde tamamen dolması mümkün oluyor. Realme XT ve X2’de 4000 mAh kapasiteli piller tercih edilmişti. X2 Pro’da bu tercihin muhafaza edilip edilmeyeceği şu an için belirsizliğini koruyor.

Realme X2 Pro ne zaman tanıtılacak?

Realme X2 Pro’da 90Hz bir ekranın bulunacağı daha önce bir Realme yöneticisi tarafından açıklanmıştı. Ancak bu ekranın çentik taşıyıp taşımayacağı bilinmiyordu. Realme tarafından paylaşılan görsel, ekranın üstünde küçük bir çentiğin bulunacağını gösteriyor. Ekranın uzunluğu konusunda ise şimdilik bir bilgi mevcut değil.

Realme X2 Pro için henüz bir tanıtım tarihi açıklanmadı. Ancak paylaşımların sıklığının artması, bu tarihin çok da uzak olmadığını düşündürüyor.

İLGİLİ HABERLER