Teknoloji

Realme’den X2 Pro’nun şarj teknolojisinde dikkat çekici düzeltme

realme x2 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme X2 Pro hakkındaki resmi bilgiler bu haftanın başından bu yana paylaşılıyor. 90Hz yenileme oranına sahip ekran, Qualcomm Snapdragon 855 Plus işlemci, 64 megapiksel ana kamera gibi özelliklerin varlığı, daha şimdiden ortaya çıkmış durumda.

Realme yeni akıllı telefonun şarj teknolojisi konusunda da bilgi paylaşımı yapmaktan geri kalmıyor. Ancak şirketin bu konudaki paylaşımları biraz kafa karıştıracak türden. Realme ilk olarak akıllı telefonunda 65W Super VOCC hızlı şarj teknolojisinin bulunacağını açıklamıştı. Ancak daha sonra bu paylaşımı silen şirket, telefonun 50W Super VOCC hızlı şarj desteğine sahip olacağını duyurdu.

X2 Pro ile birlikte gelecek Super VOCC uyumlu şarj aleti, telefonun pilini 35 dakika içinde tamamen doldurabilecek. Telefonun pil kapasitesi ise hâlâ tam olarak bilinmiyor.

Realme X2 Pro kamera özellikleriyle de dikkat çekiyor

Realme X2 Pro’da 64 megapiksel ana kameraya 115 derecelik ultra geniş açısına sahip bir lensin ve 20x hibrit zum yeteneği bulunan bir telefoto kameranın eşlik edeceği de bilinenler arasında yer alıyor.

Realme X2 Pro’yla ilgili ipuçlarına önümüzdeki dönemde yenilerinin eklenmesi bekleniyor. Akıllı telefonun resmi duyurusu da çok uzak görünmüyor.

İLGİLİ HABERLER