Teknoloji

Realme X serisinin yeni üyesi için ilk ipucu

realme x

Realme’nin Snapdragon 888 işlemcili yeni bir amiral gemisi telefon çıkarmaya hazırlandığı bir süredir konuşuluyor. Realme Race kod adıyla anılan cihazın varlığı bir süre önce doğrulanmıştı. Görünen o ki; Realme X serisine de yeni bir üye ekleyerek Race’i desteklemeye hazırlanıyor.

Realme’nin Avrupa ve Hindistan CEO’su Madhav Sheth, Twitter hesabı aracılığıyla kısa bir video paylaştı. Söz konusu videoda “X gelecektir” mesajının yer alması dikkat çekiyor. Buna ek olarak; İngilizcede “heyecanlı” anlamına gelen “excited” sıfatıyla bir kelime oyunu yapan Sheth, insanların heyecanlanması gerektiğini belirtiyor.

Yeni Realme X’in Realme Race’ten farklı olacağı biliniyor. Şirket, X serisinde önceliği inovasyona veriyor. Şirket, Realme X’te ilk kez yükselen bir kamera mekanizmasına yer vermişti. X7 ise Realme’nin bazı MediaTek işlemcilerini kullandığı ilk cihaz olmuştu.

Realme X serisinin yeni üyesinin hangi isimle resmiyet kazanacağı belirsizliğini koruyor. X8 ve X9 isimleri akla gelen ilk seçenekler olsa da; X2 Pro’nun takipçisinin X50 Pro adıyla resmiyet kazandığını da unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER