Teknoloji

Realme Watch S akıllı saat Türkiye’de satışta

realme watch s türkiye fiyatı

Realme’nin yeni akıllı saati Watch S Türkiye’de satışa sunuldu. Geçtiğimiz günlerde Türkiye tanıtımı yapılan Realme Watch S için Türkiye fiyatı ve satış noktaları belli oldu.

Şirketin belirttiğine göre “bir akıllı saatten beklenen her şeyi bir arada sunan” Realme Watch S; Hepsiburada, amazon.com, TEKNOSA, Türk Telekom, Vodafone, Vatan mağazaları ve online kanalları üzerinden 899 TL fiyat ile kullanıcılarla buluşuyor.

Hem Android hem de iOS işletim sistemindeki tüm telefonlar ile uyumlu biçimde çalışan Realme Watch S, 15 güne kadar süren uzun pil performansı ile göz dolduruyor. Gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme, kan oksijen doygunluk seviyesi izleme, akıllı bildirimler, 16 farklı spor modu, müzik ve kamera kontrolü gibi pek çok özelliği ile bir akıllı saatte olması gereken her şey realme Watch S?te bir arada bulunuyor.

Müzik çalmak veya fotoğraf çekmek için Realme Link uygulaması ile akıllı telefona bağlanabilen Realme Watch S; çağrı, mesaj ve alarm hatırlatma, hava durumu tahmini gibi akıllı bildirim işlevleri ile de akıllı telefonların en iyi destekçisi oluyor. Yüksek dayanıklılığa sahip alüminyum gövdesiyle 48 gram gibi hafif bir ağırlığa sahip olan realme Watch S, 390 mAh piliyle 15 günlük bir şarj ömrü sunabiliyor.

İLGİLİ HABERLER