ManşetlerTeknoloji

Anker AeroClip 2 sekiz saat pil ve Bluetooth 6.0 sunuyor

Anker AeroClip 2 sekiz saat pil ve Bluetooth 6.0 sunuyor

Anker, kulağın içine girmeden klipsle tutunan Soundcore AeroClip 2 açık kulaklığını Avrupa için hazırlıyor. Paylaşılan özelliklere göre yeni model Bluetooth 6.0, LDAC desteği ve altı mikrofonlu arama sistemi sunacak. Tek şarjla sekiz saat kullanım, kutuyla birlikte toplam 32 saat pil ömrü belirtiliyor. Anker Almanya sayfasında ürünün fiyatı 179,99 avro olarak listeleniyor.

AeroClip 2’de 12 mm çapında çift manyetik devreli sürücü bulunuyor. Kulaklık yüksek çözünürlüklü aktarım için LDAC’ın yanında AAC ve SBC kodeklerini destekliyor. Bluetooth 6.0 bağlantısı iki cihaza aynı anda bağlanabilme özelliğiyle geliyor. Apple MFi uyumluluğu, iPhone ve diğer Apple aygıtlarıyla bağlantı sürecini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Günün Öne Çıkan Fırsatları

Razer Kiyo V2 X, akıcı görüntülü görüşmeler için 4.891,52 TL
Satın Al
Logitech G102, 8.000 DPI sensör ve RGB aydınlatmayı 664 TL’ye sunuyor
Satın Al
Üçlü TP-Link Deco M4 paketi, evdeki Wi‑Fi kapsamasını 4.709 TL’ye genişletiyor
Satın Al
TP-Link Archer AX55, Wi‑Fi 6 ve Gigabit bağlantıyı 2.949 TL’ye getiriyor
Satın Al
Tapo C510W, dış mekânda 2K görüntü ve hareket takibini 2.084 TL’ye sunuyor
Satın Al
Tümünü Gör Daralt
Tüm Fırsatları Gör

REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir. Satış ortaklığı açıklaması

Arama tarafında altı mikrofon, gürültü azaltma için özel bir yapay zeka çipiyle birlikte çalışıyor. Anker, yeni işlemcinin önceki çözümden 150 kat daha yüksek işleme kapasitesine sahip olduğunu belirtiyor. Sistem konuşma sesini çevredeki trafikten ve rüzgârdan ayırmaya odaklanıyor. Bu iddianın gerçek kullanım performansı bağımsız testlerle anlaşılacak.

C biçimli gövde kulağın ön ve arka kısmına dengeli baskı uygulayacak şekilde tasarlandı. Şirket, bağlantı parçasının 10 bin bükülmeye dayanabildiğini söylüyor. HearID 5.0 desteği kişiye özel ses profili oluştururken GoldenFit adı verilen yapı farklı kulak biçimlerine uyum sağlamayı amaçlıyor. Anker’in resmî sayfası D1105 model numarasını ve 22 Eylül ile 21 Ekim 2026 arasındaki satış dönemini gösteriyor.

On dakikalık şarj dört saat dinleme sağlıyor

Kulaklıkların sekiz saatlik pil süresi şarj kutusuyla 32 saate yükseliyor. Hızlı şarj özelliği, kutuda geçirilen on dakikanın ardından dört saate kadar dinleme süresi sağlayabiliyor. Kutunun kablosuz şarj desteği masa başında kablo kullanımını azaltıyor. Gerçek pil süresi ses seviyesi, kodek ve çift cihaz bağlantısına göre değişebilir.

İlk nesil AeroClip, Anker Almanya mağazasında 129,99 avro fiyatla satılıyor. İkinci neslin 179,99 avroluk etiketi 50 avroluk bir artış anlamına geliyor. Bu farkın karşılığında yeni bağlantı standardı, daha gelişmiş mikrofon sistemi ve kablosuz şarjlı kutu sunuluyor. Türkiye çıkış tarihi ve yerel fiyat henüz açıklanmadı.

Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl