Teknoloji

Realme Q3s ve GT Neo 2T için yeni paylaşımlar

realme q3s
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme Q3s ve GT Neo 2T 19 Ekim’de resmen gözler önüne çıkacak. Ancak iki telefonla ilgil resmi paylaşımlar şimdiden başlamış durumda. Şirket Q3s ve GT Neo 2T’nin özelliklerini açıklamaya devam ediyor.

Realme Q3s’te 6.6 inç büyüklüğünde bir ekran kullanıcıları bekliyor. Bu ekranın maksimum yenileme hızı 144 Hz. Kullanıcılar 30 ila 144 Hz arasında değişen yedi hızdan birini tercih edebilecek. Bu hız ekranda oynatılan içeriğe göre otomatik olarak da ayarlanabilecek. HDR10 ve DCI-P3 renk gamı desteği de ekranın özellikleri arasında bulunuyor.

Q3s’te LCD bir panel tercih edilmiş. Bu nedenle parmak izi tarayıcısı ekranın içine entegre edilmiyor. Realme telefonda kenara yerleştirilmiş bir parmak izi tarayıcısı bulunduğunu doğrulamasa da, paylaşılan fotoğraflar bunu işaret ediyor.

realme q3sGT Neo 2T’nin kalbinde MediaTek Dimensity 1200 işlemcinin bulunduğu daha önce açıklanmıştı. Şirket şimdi de telefonun 65W şarj desteğine sahip olacağını duyurdu. Telefonun pil kapasitesi konusunda bilgi verilmese de, 65W şarj desteğiyle pilin 35 dakika içinde tamamen doldurulabileceği belirtildi.

Realme’nin GT Neo 2T için yaptığı şarj paylaşımı, telefonda 3.5 mm. kulaklık jakının bulunduğunu da doğruluyor. Kulaklık jakı, USB-C girişinin hemen yanında yer alıyor.

Realme Q3s ve GT Neo 2T hakkında tanıtımdan önce yeni bilgilerin verilmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER