Teknoloji

Realme Q3 serisi için ilk resmi işaret geldi

realme q2 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme Q2 serisinin üyeleri geçtiğimiz ekim ayında gözler önüne çıkmıştı. Üçlünün toplam satışları, aradan geçen altı ayın sonunda 1 milyonu geçti. Duyuruyu Weibo hesabında yapan Realme, Q3 serisinin yakında gözler önüne çıkacağını da açıkladı.

Realme Q2 serisi Çin dışına çıkmış değil. Ancak Q2 5G başka ülkelerde Narzo 30 Pro 5G adıyla piyasaya sürülmüştü. Realme Q2i de Realme V3 ismiyle kullanıcıların karşısına çıkmıştı. Bu noktada Realme V3’ün de Çin dışında piyasaya sürülmediğini belirtmekte fayda var.

Orta üst segment cihazların sunulduğu Realme Q ailesinin kısa aralıklarla yenilenmesi anlaşılabilir bir tercih gibi görünüyor. Realme ile aynı çatı altındaki Oppo da bazı serilerini oldukça kısa aralıklarla yeniliyor.

realme q3Realme Q3 serisinin üyelerinde ne gibi özelliklerin sunulacağı şu an için bilinmiyor. Ancak serinin tüm üyelerinin 5G desteğiyle gelmesine kesin gözüyle bakılıyor. Sır tutmaktan pek hoşlanmayan Realme’nin yakında telefonlarla ilgili somut bilgiler paylaşmaya başlaması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER