Teknoloji

Realme Narzo 10 serisinin tanıtımı bir kez daha ertelendi

realme narzo 10

Realme Narzo 10 serisi, normal şartlar altında 26 Mart’ta tanıtılacaktı. Ancak Hindistan’da koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla alınan önlemler çerçevesinde tanıtım etkinliği ertelenmişti.

Şirket, geçtiğimiz hafta tanıtım etkinliğinin 21 Nisan’da düzenleneceğini açıklamıştı. Ancak evdeki hesap yine çarşıya uymadı ve Realme, çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinin bir kez daha ertelendiğini duyurdu.

Hindistan’da koronavirüs salgınının yayılmasını engellemek amacıyla 24 Mart’ta sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. İlk etapta 14 Nisan’a kadar sürmesi planlanan bu yasak, 3 Mayıs’a kadar uzatılmıştı.

İlk etapta e-ticaret sitelerinin zorunlu olmayan ürünler dışında teslimat yapmasına izin vermeyen Hindistan hükümeti, bu hafta itibarıyla söz konusu engeli gevşetme kararı almıştı. Telefon satışı için onay çıkması da Realme’yi Narzo 10 etkinliği için harekete geçirmişti. Ancak hükümet son anda bir karar değişikliğine daha gitti ve zorunlu olmayan ürünler için uygulanan e-ticaret satış yasağının uzatıldığını duyurdu.

Bu son dakika değişikliği, Realme’yi bir kez daha Narzo 10 tanıtımını ertelemek zorunda bıraktı. Realme Narzo 10 tanıtımının sokağa çıkma yasağının sona ermesinin planlandığı 3 Mayıs’tan önce gerçekleşmesi beklenmiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER