Teknoloji

Realme Narzo 10 serisinin yeni tanıtım tarihi belli oldu

realme narzo 10

Realme, Narzo 10 ve 10A adını taşıyan yeni akıllı telefonlarını 26 Mart tarihinde tanıtmayı planlıyordu. Ancak Hindistan’da koronavirüsün yayılmasını engellemeye yönelik tedbirler nedeniyle tanıtım etkinliği ertelenmek zorunda kalmıştı.

Realme’den yapılan açıklamada, Narzo 10 serisinin tanıtımının 21 Nisan’da gerçekleştirileceği belirtildi. Önceden kaydedilecek olan video, 21 Nisan’da Türkiye saatiyle 10:00’da internette canlı olarak yayınlanacak.

Hindistan’da e-ticaret şirketleri, 20 Nisan’dan itibaren operasyonlarına yeniden başlayabilecek. Bu tarihten itibaren hayati önemi olmayan ürünler için de sipariş vermek mümkün olacak. Ülke genelinde 24 Mart’ta başlayan sokağa çıkma yasağı ise 14 Nisan’da bitirilmemiş ve 3 Mayıs’a kadar uzatılmıştı.

Vivo ve Xiaomi de sokağa çıkma yasağı nedeniyle Hindistan için planladıkları etkinlikleri iptal etmek zorunda kalmıştı. Ancak e-ticaretteki kısıtlamalarım gevşetilmesiyle birlikte bu şirketlerin de planladıkları etkinlikleri Realme’ye benzer bir şekilde gerçekleştirmesi sürpriz olmayacaktır.

İddialara göre; Realme Narzo 10, Realme 6i‘yle tamamen aynı tasarıma ve özelliklere sahip olacak. Narzo 10A’nın ise Realme C3’ün üç arka kameralı versiyonu olması bekleniyor.

İLGİLİ HABERLER