Teknoloji

Realme Narzo 10 serisinin tanıtımına koronavirüs ertelemesi

realme narzo 10

Realme, normal şartlar altında 26 Mart’ta gerçekleştireceği Narzo 10 serisi tanıtım etkinliğini, Hindistan’da koronavirüsle mücadele için alınan önlemler nedeniyle erteledi. Etkinliği çevrimiçi ortamda gerçekleştirmeyi planlayan şirket, Hindistan’da bugünden itibaren geçerli 21 günlük bir sokağa çıkma yasağının ilan edilmesi nedeniyle planlarını rafa kaldırdı.

Realme’nin erteleme kararını, şirketin Hindistan ofisinin CEO’su Madhav Sheth duyurdu. Sheth, Twitter hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Dün saygıdeğer başbakanımız tarafından yapılan duyuru doğrultusunda, Realme Narzo serisi de dahil olmak üzere tüm yeni ürün duyurularımızı erteleme kararı aldık. Zaman ailemize ve kendimize odaklanma zamanı. Evinizde kalın, güvende olun ve yerel yetkililerle işbirliği yapın.”

Realme, sokağa çıkma yasağının duyurulmasından önce de yeni serisiyle ilgili bir plan değişikliği yapmıştı. Şirket, Narzo 10 ve Narzo 10A’nın Hindistan’daki çıkışını ikinci bir karara kadar ertelemişti. Buna ek olarak, tanıtım etkinliğinin de önceden video kaydedileceği ve 26 Mart’ta yayınlanacağı belirtilmişti.

Realme, Narzo 10 serisinin ve diğer ürünlerinin tanıtımlarını ertelemek dışında bir karar daha aldı. Şirket, “Make in India” adını taşıyan fabrikasındaki üretimi de devletten gelecek ikinci bir emre kadar durdurdu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER