Teknoloji

Realme GT Neo ile çekilen örnek fotoğraflar paylaşıldı

realme gt neo

Realme GT Neo 31 Mart’ta gözler önüne çıkacak. Ancak Realme akıllı telefona dair detayları paylaşmayı devam ediyor. Daha önce telefonun 64 megapiksel ana kameraya sahip olacağını açıklayan şirket, bu kamerada Sony IMX682 sensörün kullanılacağını duyurdu.

Realme’den yapılan açıklamada, ana kameranın çoklu kare sentez teknolojisine sahip olduğu belirtildi. Bu teknoloji sayesinde fotoğraflarda detayların daha net görüneceği belirtilirken, keskinlik ve netlik kaybı yaşanmadan fotoğrafların kesilebileceği belirtiliyor.

Realme, akıllı telefonun kamerasıyla çekilen örnek fotoğrafları paylaşmayı da ihmal etmedi.

realme gt neoAkıllı telefonun kalbinde MediaTek’in Dimensity 1200 işlemcinin yer aldığı biliniyor. Telefonun diğer teknik özellikleri konusunda henüz bir paylaşım gelmese de, 4D titreşim ve 3D temperlenmiş likit soğutma sisteminin varlığı daha önce doğrulanmıştı.

realme gt neoRealme tarafından paylaşılan görseller, GT Neo’nun üçlü arka kamera sistemini göstermişti. Akıllı telefonun pili, alt kenarındaki USB-C girişiyle doldurulacak. Telefonun alt kenarında 3.5 mm. kulaklık jakı da bulunuyor.

Realme GT Neo ile ilgili olarak 31 Mart’taki tanıtım öncesinde yeni bilgilerin paylaşılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER