Teknoloji

Realme GT Neo 6 ön siparişe çıktı, özellikleri görüldü

realme gt neo 6

Realme GT Neo 6 yakında resmen gözler önüne çıkacak. Duyuru için bekleyiş sürerken, akıllı telefon Çin’in en büyük e-ticaret sitesi JD.com’da ön siparişe çıktı. Burada akıllı telefonun tasarımını ve özelliklerini görmek de mümkün oluyor.

Ürün sayfasına göre, GT Neo 6’nın kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemci bulunuyor. Böylelikle Realme ilk kez Qualcomm’un en yeni amiral gemisini sunmuş oluyor. 120W hızlı şarj desteği ve 1 TB’a varan depolama alanı seçenekleri de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Realme kısa süre önce 120W şarj hızına sahip bir telefonun sertifikasını almıştı. Model numarası RMX3852 olan bu cihazın GT Neo 6 olduğu iddia edilmişti. Realme’nin en üst seviye GT telefonlarında 150W’a kadar çıkan şarj hızları sunduğu için bunun şaşırtıcı olduğu söylenebilir.

Realme GT Neo 6 için resmi duyuru da çok uzak değil

Qualcomm Snapdragonm 8 Gen 3’ün varlığına ise pek şaşırmamak gerekiyor. Realme, Qualcomm’un yapay zeka destekli yeni işlemcisine olan bağlılığını daha önce açıklamıştı. Ön siparişlerin başlamasının ardından resmi duyurunun gelmesi de fazla zaman almayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER