Teknoloji

Realme GT 2 Snapdragon 895 işlemciyle gelecek

Realme’nin sıradaki amiral gemisi telefonlarından biri olan Realme GT 2 için hazırlıklar başlamış gibi görünüyor. 91mobiles sitesinde yayınlanan bir haber, akıllı telefonla ilgili önemli bir bilgi veriyor.

Realme GT 2’nin kalbinde Qualcomm’un henüz resmiyet kazanmayan Snapdragon 895 işlemcinin bulunacağı iddia ediliyor. Bu işlemcinin Qualcomm’un yıl sonunda düzenlediği geleneksek etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Orta segmentte konumlanması beklenen Realme GT 2’nin Snapdragon 895 ile yukarıya sıçrayacağı söylenebilir.

Eğer bu iddia doğru çıkarsa; GT 2, Qualcomm’un yeni amiral gemisi işlemcisiyle gelen ilk telefonlardan biri olacak. Realme GT’nin de kalbinde Snapdragon 888 işlemci bulunuyor. Realme’nin GT serisinde bir tür gelenek oturtmayı istediği söylenebilir.

Weibo’da yapılan bir paylaşımda da, bu iddia doğrulanıyor. Doğrulamanın kaynağı olarak da Realme Başkanı Wang Wei Derek gösteriliyor.

Realme GT 2’nin de ilk olarak Çin ve Hindistan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Akıllı telefonun Hindistan’da 40 bin rupiden (4672 TL) başlayan fiyatlarla satılması öngörülüyor.

Realme GT 2 öncesinde GT 5G Neo Edition kullanıcıların karşısına çıkacak. Şirketin Kodak’la yaptığı iş birliğinin ilk meyvelerini sergileyecek olan telefonun yakında resmiyet kazanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER