Teknoloji

Realme GT 2 Pro üç konuda dünyada ilk olacak

realme gt 2 pro

Realme GT 2 Pro, 20 Aralık’ta tanıtılacak. Bu etkinlikte GT 2 serisinden başka cihazlar da gözler önüne çıkacak. Geri sayım devam ederken, Realme’den heyecanı artıracak paylaşımlar da geliyor.

Realme’den verilen bilgiye göre, GT 2 Pro üç alanda “dünyada ilk” olarak tabir edilebilecek özelliklerle gelecek. Bunlardan biri çevre dostu malzeme kullanımı, biri fotoğraf inovasyonları ve biri de iletişim teknolojileriyle ilgili olacak.

Realme’den şimdilik konuyla ilgili fazla detay açıklanmış değil. Ancak şirketin ilk çevre dostu tasarım için Naoto Fukawasa ile anlaştığı belirtildi. Telefonun doğal yollarla elde edilmiş materyallerle üretilmesinin ve karbon salınımının kilo başına yüzde 63 oranında azalmasının hedeflendiği de paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Realme’den yapılan açıklamada GT 2 Pro’nun adı doğrudan geçmiyor. Şirketin “seri” ifadesini kullanması, GT 2 Pro’ya standart bir modelin eşlik edeceğini gösteriyor.

realme gt 2 proRealme GT 2 Pro, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemciyle gelecek. Sızıntılar telefonun QHD+ çözünürlüklü ekranın ön kameraya ev sahipliği yapacağını da göstermişti. 12 GB RAM ve 1 TB depolama alanı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor. AnTuTu benchmark testinin sonuçları da telefonun 256 GB depolama alanına sahip olduğunu göstermişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER