Teknoloji

Realme C20 resmiyet kazandı: Helio G35, 5000 mAh pil

realme c20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme, uygun fiyatlı cihazların bulunduğu C serisinin en yeni üyesini gözler önüne çıkardı. İlk olarak Vietnam’da satışa sunulan telefon Realme C20 adını taşıyor. Akıllı telefonun kalbinde Helio G35 işlemci bulunuyor.

C20’de 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü bir LCD ekran mevcut. Realme C serisinde genellikle bu tarz paneller tercih ediliyor. Ekranın üzerindeki damla çentik ise 5 megapiksel ön kameraya ev sahipliği yapıyor.

Akıllı telefonun arkasında büyük bir kamera adası yer alsa da, burada sadece tek bir sensör bulunuyor. Telefonda sadece 8 megapiksel bir arka kamera mevcut. Bu kameraya LED flaş eşlik ediyor. 3.5 mm. kulaklık jakı, mikrofon ve micro USB girişi de telefonun alt kenarında yer alıyor.

Realme C20’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 5000 mAh kapasiteli pil sağlıyor. Telefonda Helio G35’e 2 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı ise 32 GB. MicroSD kartla bu depolama alanını büyütmek mümkün oluyor. Telefon kutusundan Android 10 işletim sistemiyle çıkıyor.

Realme C20 için siyah ve mavi olmak üzere iki renk seçeneği sunuluyor. Telefonun fiyat etiketinde 2 milyon 490 bin 1 Vietnam doları (777 TL) yazıyor.

İLGİLİ HABERLER