Teknoloji

Realme’den iki yeni kablosuz kulaklık: Buds Air 6 ve Buds Air 6 Pro tanıtıldı

realme buds air 6

Realme Buds Air 6 ve Buds Air 6 Pro adını taşıyan iki yeni kablosuz kulaklığını en yeni akıllı telefonu GT Neo 6 ile birlikte gözler önüne çıkardı.

Buds Air 6’da 12.4 mm sürücüler bulunuyor. Yüksek çözünürlüklü ses desteği, aktif gürültü engelleme, LDHC desteği gibi özelliklere sahip olan kulaklık, IP55 dayanıklılık sertifikasıyla geliyor. Realme’den verilen bilgiye göre, aktif gürültü engelleme çalışırken 6 saatlik bir pil ömrüne sahip olan kulaklığın kullanım süresi şarj kutusuyla 40 saate kadar çıkıyor.

Buds Air 6 Pro ise selefi gibi çift sürücü anlayışını benimseyen bir kulaklık. 11 mm woofer’lar ve 6 mm tweeter’lar ile gelen kulaklık, yüksek bit oranlı LDAC codec’ini destekliyor. Aktif gürültü engelleme ve 3D uzamsal ses destekleri de Buds Air 6 Pro’nun özellikleri arasında bulunuyor. Tek şarjla 7,5 saat olan pil ömrü, şarj kutusuyla 40 saate kadar çıkıyor.

realme buds air 6 pro

Realme Buds Air 6 ve 6 Pro için ne kadar ödemek gerekiyor?

Buds Air 6 için yeşil ve turuncu renk seçenekleri sunuluyor. Buds Air 6 Pro ise gümüş ve gri renk seçenekleriyle geliyor. Buds Air 6 için 269 yuan (1200 TL), Buds Air 6 Pro içinse 469 yuan (2092 TL) ödemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER