Teknoloji

Realme’den yeni bir kablosuz kulaklık daha

realme buds air 2 neo

Realme Buds Air 2 Neo, orijinal Buds Air 2’nin tanıtımından yaklaşık 1,5 ay sonra gözler önüne çıktı. Neo’nun tasarımı ve şarj kutusu Buds Air 2’den farklı görünse de, orijinal kulaklığın tüm iyi özellikleri muhafaza ediliyor. Buds Air 2 Neo, aktif gürültü engelleme özelliğinin varlığıyla da bir adım öne geçiyor.

Neo’da da Buds Air 2’deki gibi 25 dB ses azaltma teknolojisi mevcut. Bu teknolojinin temelinde Realme’nin özel R2 yongası bulunuyor. Şeffaf mod özelliğiyle gelen kulaklıkta gürültü engelleme için çift mikrofon mevcut.

Aktif gürültü engelleme özelliği çalıştığında normalde 28 saat olan pil ömrü 20 saate iniyor. Kulaklık, şarj kutusundan çıkarıldığında 5 saat boyunca müzik dinlemek mümkün oluyor. 10 dakikalık bir şarj işlemiyle 3 saat boyunca Buds Air 2 Neo kullanılabiliyor.

realme buds air 2 neo

Buds Air 2 Neo, IPX5 dayanıklılık sertifikasına sahip. Bu da kulaklığın yağmura ve tere karşı dayanıklı olduğu anlamına geliyor.

Siyah ve gri renk seçenekleri bulunan Realme Buds Air 2 Neo, ilk olarak Pakistan’da piyasaya çıkacak. Kulaklığın fiyat etiketinde 8000 Pakistan rupisi (427 TL) yazacak. Kulaklığın ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda şimdilik bilgi verilmedi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER