Teknoloji

Realme Book ve Pad’in tanıtım tarihi belli oldu

realme book

Realme, 15 Haziran’da Qualcomm Snapdragon 888 işlemcili telefonu Realme GT 5G’nin küresel lansmanını yapacak. Bu etkinlikte şirketin Realme Book adını taşıyan ilk dizüstü bilgisayarının ve Realme Pad tabletinin tanıtılacağı da doğrulandı.

Realme’den yapılan açıklamada, şirketin akıllı telefon pazarında ciddi bir büyüme kaydettiği belirtildi ve şirketin tüketici elektroniğinde yeni kategorilere yelken açmasının zamanının geldiği ifade edildi.

Realme’nin çıkaracağı dizüstü bilgisayar ve tabletler şirketin akıllı telefonlarına ve Nesnelerin İnterneti ürünleri ekosistemine entegre edilecek. Realme, bu ürünler etrafında pürüzsüz bir kullanıcı deneyimi vadediyor.

Realme Book ve Realme Pad, Realme’nin çatı şirketi BBK Electronics için de bir ilk olacak. Bünyesinde Oppo ve OnePlus’ı da barındıran şirket, çok farklı kategorilerde ürünler sunsa da; dizüstü bilgisayar ve tablet pazarlarına girmemişti. 2020’de 50’ye yakın yapay zekâlı Nesnelerin İnterneti ürünü çıkaran BBK Electronics, yıl bitmeden 100 ürünü daha tanıtmayı planlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER