Teknoloji

Realme 7i fotoğrafları telefonu tüm açılardan gösteriyor

realme 7i

Realme 7i fotoğrafları ve özellikleri kısa süre önce internete sızmıştı. Şimdi de akıllı telefonu tüm açılardan gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Söz konusu fotoğraflar Lazada Endonezya internet sitesinde paylaşıldı.

Realme 7i’nin arkasında L harfi şeklinde sıralanmış dört kamera bulunuyor. Telefonun ön kamerası ise büyük ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirilmiş. Lazada’nın internet sitesinde telefonun “Yeşim” ve “Şampanya” adını taşıyan iki renk seçeneğiyle geleceği görülüyor. Bunların renk seçeneklerinin resmi isimleri olmadığı belirtiliyor.

Lazada’nın internet sitesinde mavi tonlarındaki renk için “Yeşim”, yeşil tonlarındaki renk içinse “Şampanya” ismi kullanılmış. Ancak gerçek isimlendirmenin tam tersi yönde olması muhtemel görünüyor. Akıllı telefonun arka panelinin dörtte birlik kısmının parlak, kalan dörtte üçlük kısmının ise mat olmasının şık bir görüntü sağladığı söylenebilir.

Lazada, Realme 7i’nin teknik özellikleri konusunda bilgi verse de, bilinmeyen bir şey paylaşmadığını söylemek gerekiyor. 64 megapiksel ana kamera, 5000 mAh pil ve 90Hz ekran gibi özelliklerin varlığı daha önce ortaya çıkmıştı.

Realme 7i, 17 Eylül’de tanıtılacak. Telefonun piyasaya sürüleceği tarihin de 17 Eylül’de duyurulması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER