Teknoloji

Realme 7i fotoğrafları teknik özellikleri doğruluyor

realme 7i
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Realme 7i, 17 Eylül’de resmiyet kazanacak. Ancak akıllı telefonun nasıl görüneceği şimdiden biliniyor. Daha önce bir e-ticaret sitesi tarafından paylaşılan görsellere şimdi de Instagram’da paylaşılan canlı fotoğraflar eklendi.

Canlı fotoğraflarda Realme 7i’nin Lazada’ya göre “Şampanya” ve “Yeşim” olarak adlandırılan iki renk seçeneğini görmek mümkün oluyor. Çift tonlu bir tasarıma sahip gibi görünen Realme 7i’nin arka panelinin üst kısmında parlak, alt kısmında ise mat bir ton tercih edilmiş.

Akıllı telefonun arkasında parmak izi tarayıcısı ve L harfi şeklinde sıralanan dört kamera sensörü göze çarpıyor. Paylaşılan görsellerden birinde telefonun içinden çıkan kılavuzlar da görülüyor. Bu kılavuzlardan birisi de telefonun ön kamerasının ekranın sol üst köşesindeki deliğe yerleştirildiğini gösteriyor.

Telefonun kutusunun görüldüğü fotoğraflar ise Realme 7i’nin önemli teknik özelliklerini doğruluyor. Qualcomm Snapdragon 662 işlemci, 90Hz ekran, 64 MP ana kamera ve 18W şarj desteğine sahip 5000 mAh kapasiteli pil telefonun göze çarpan özellikleri arasında bulunuyor.

Fotoğrafları paylaşan kullanıcılardan biri, Realme 7i’nin 8 GB RAM’e sahip olacağını belirtti. Dahili depolama alanının ise 128 GB olacağı iddia ediliyor. Realme 7i ile ilgili tüm teknik detayları henüz açıklamış değil. Ancak daha önceki sızıntılara göre telefonda 6.5 inç büyüklüğünde HD+ ekran, 16 megapiksel ön kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve yine 2 megapiksel derinlik sensörü bulunuyor.

İLGİLİ HABERLER