Teknoloji

Realme 6 serisi için ilk resmi işaretler geldi

realme 6

Realme‘den Realme 6 serisi için ilk resmi işaretler geldi. Şirketin Hindistan CEO’su Madhav Sheth, Twitter hesabı aracılığıyla yaptığı açıklamada iki yeni akıllı telefonun yakında gözler önüne çıkacağını belirtti.

Sheth, başka bir paylaşımda ise Realme 6’yla çekilen bir fotoğrafa yer verdi. Söz konusu fotoğrafta Sheth, Bollywood yıldızı Salman Khan ile birlikte görülüyor. Fotoğrafın sol alt kısmındaki filigran, fotoğrafın Realme 6’yla çekildiğini ve akıllı telefonun arkasında dört sensörlü bir kamera sisteminin bulunduğunu gösteriyor. Yapay zekâ ile desteklenen bu sistemde ana kamera görevini ise 64 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor.

Realme’nin resmi Twitter hesabından yapılan bir diğer paylaşımda ise Realme 6’nın ismi açıkça ifade ediliyor. Bu paylaşımda telefonun yakında tanıtılacağı belirtilse de, teknik özellikler veya kesin tanıtım tarihi konusunda bilgi verilmiyor. Paylaşımların yoğunluğu, Realme’nin tanıtım için fazla beklemeyeceğini düşündürüyor.

Realme 6 serisinde ana model ve Pro versiyonun yanında Realme 6i’nin de bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Serinin en uygun fiyatlı modeli olması beklenen Realme 6i’de ana kamera görevini 48 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği ve telefona enerjisini veren 5000 mAh kapasiteli pilin micro USB girişiyle şarj edileceği, ABD Federal İletişim Komisyonu’nun (FCC) belgelerinde görülmüştü.

İLGİLİ HABERLER