Teknoloji

Yeni Realme 10 Pro Plus sızıntısı pil kapasitesini gösteriyor

realme 9 pro plus

Realme 10 Pro Plus önümüzdeki dönemde tanıtılması beklenen akıllı telefonlar arasında yer alıyor. Akıllı telefon bir süre önce RMX3686 model numarasıyla Tayland’da NBTC tarafından onaylanmıştı. Bu işaretlere bir yenisi daha eklendi.

10 Pro Plus şimdi de Çin’den bir onay aldı. Akıllı telefon Çin Kalite Sertifikasyonu’nun veri tabanında boy gösterdi. Burada yer alan belge, akıllı telefonun pil kapasitesini gözler önüne seriyor.

Söz konusu belgeye göre, akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4980 mAh kapasiteli pil verecek. Bu da Realme 9 Pro Plus’ın takipçisinin tipik pil kapasitesinin 5000 mAh olacağı anlamına geliyor.

realme 10 pro plus10 Pro Plus’ta yenileme hızı yüksek bir AMOLED ekranın bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Buna ek olarak, telefonun kalbinde de selefine kıyasla daha güçlü bir işlemcinin olması bekleniyor. Söz konusu işlemcinin bir süre önce duyurulan MediaTek Dimensity 1080 olacağı söyleniyor.

Realme 10 Pro Plus hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Şirketin bu telefonla birlikte Realme 10 modelini de duyurması bekleniyor. Söz konusu modelde MediaTek Helio G99 işlemcinin tercih edildiği konuşulanlar arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER