Teknoloji

Quickart: Facetune’un geliştiricisinden yeni fotoğraf düzenleme uygulaması

quickart

Facetune ve Enlight Photofox gibi popüler fotoğrafçılık uygulamalarına imza atan Lightricks, portföyüne yeni bir uygulama daha ekledi. Quickart adını taşıyan uygulama, kullanıcıların birkaç dokunuşla “dijital sanat” eserleri oluşturmasını mümkün kılıyor.

Quickart’ı şu an için iPhone ve iPad sahipleri kullanabiliyor. “Tek dokunuşlu fotoğraf düzenleyicisi” olarak tanımlanan uygulama, kullanıcıların fotoğraflarını, tecrübeli olmasalar bile, ilginç efektlerle farklılaştırabilmesini sağlıyor. Lightricks, Quickart’ı anlatırken “kolay kullanım” konusuna özellikle vurgu yapıyor.

Lightricks’in kurucularından biri olan ve aynı zamanda CEO’luğunu yürüten Zeev Farbman, Quickart’ı dört ay içinde hazırladıklarını dile getirdi. Farbman, kolay kullanılabilen bir düzenleme uygulamasına yönelik talebi fark etmelerinin ardından harekete geçtiklerini ve amatör kullanıcıların en çok tercih ettiği efektlere öncelik verdiklerini de dile getirdi.

Quickart, App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor. Ancak uygulamanın tüm özelliklerinden yararlanmak için Pro pakete geçiş yapmak gerekiyor. Bu paket için aylık 39,99 TL, 12 aylık 134,99 TL ve ömür boyu 399,99 TL gibi farklı satın alma seçenekleri mevcut. Uygulamanın Türkçe desteği olduğunu belirtmekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER