Manşetler

Prisma güncelleme ile daha yüksek hız ve yeni özelliklere kavuştu

prisma guncellemeFotoğraf düzenleme uygulaması Prisma, son dönemde mobil cihaz sahiplerinin gözdeleri arasında yer alıyor. Pek çok geliştirici “Prisma klonu” olarak tanımlanabilecek uygulamalar hazırlarken, Prisma ekibi de uygulamayı geliştirmek ve iyileştirmek için çalışmaya devam ediyor. Uygulama için hazırlanan son güncelleme, kullanıcılara yeni özellikler ve daha yüksek hız getiriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Prisma: Fotorğaflarınızı sanat eserine dönüştürün

Prisma güncelleme ile kısa süre önce yayınladığı Android uygulamasını kullananlara fotoğrafları döndürme ve kesme imkanı sunuluyor. Buna ek olarak, kullanıcılar fotoğraflarında filtrelerin yoğunluk miktarını da ayarlama fırsatına kavuştu. Söz konusu özellikler Prisma’nın iOS uygulamasında daha önceden mevcuttu.

Prisma güncelleme ile hızını da artırdı

Popüler uygulamanın yenilikleri sadece Android kullanıcılarına sunduklarıyla sınırlı kalmadı. Uygulamanın hem iOS hem de Android versiyonu, güncellemenin ardından hız kazandı. Prisma’nın gördüğü yoğun ilgi uygulamanın sunucularının zorlanmasına ve uygulamanın yavaşlamasına neden olmuştu. Güncellemeyle birlikte kimi kullanıcıları rahatsız eden yavaşlık sorunu da önemli ölçüde giderilmiş oldu. Uygulamanın sözünü verdiği video filtreleri özeliğini ne zaman kullanıcılara ulaştırılacağı ise henüz bilinmiyor. Uygulama iTunes App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.

İLGİLİ HABERLER