Teknoloji

Popüler iPad çizim uygulaması Paper iPhone’a geliyor

paper-iphone-190815

FiftyThree ödüllü iPad uygulaması Paper’ı iPhone’a getiriyor. Şirket çizim uygulamasını daha küçük ekranlı cihazlara getirmeye yönelik planlarını blogunda yayınladığı bir yazıyla duyurdu, yine de konuyla ilgili fazla detay vermedi.

Şu an için bildiğimiz tek şey uygulamanın “çok yakında” geleceği ve Paper’ın kullanıcı arayüzünün iPhone’da nasıl görüneceğini gösteren bir görsel. Paper’ın telefon versiyonu da şirketin Pencil adlı kapasitif kalemini destekleyecek, ne var ki bu aksesuarı bir iPhone’da kullanmak iPad Air 2 ve hatta iPad mini’ye göre daha zor olacaktır.

Yine de, çizimler ve sanatsal çalışmalar için iPhone gibi bir akıllı telefonu çizim defteri gibi kullanabilecek olmak bazı kullanıcıların epey hoşuna gidecektir. Paper, iPhone’da üretkenlik işlerini yapmayı sevenler için menüye eklenen güzel uygulamalardan biri olacaktır.

Paper’ın iPad versiyonu eksiksiz fırça seti ve diğer araçlarıyla ücretsiz olarak, tabii ki uygulama içi satış seçenekleriyle birlikte sunuluyordu. FiftyThree yakında çıkacak iPhone uygulamasının fiyatınıysa henüz açıklamadı. Çizim aracının dışında Paper, defterlerinizi sunumlara dönüştürmeyi sağlayacak ve oluşturulan çalışmaları başkalarıyla daha kolay paylaşmayı mümkün kılacak özellikleri bünyesine ekliyor.

 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER