Teknoloji

Polaroid Go: Dünyanın en küçük Polaroid fotoğraf makinesi

polaroid go

Anında baskı alınabilen fotoğraf makineleri, dünyanın pek çok ülkesinde Polaroid’in adıyla anılıyor. Fotoğraf makinesi pazarında değişen dinamiklere rağmen bu unvanını kaybetmeyen şirket, portföyünü büyütmeye devam ediyor. Bu doğrultuda tanıtılan en son ürün Polaroid Go oldu.

Polaroid’in yeni fotoğraf makinesi, türünün en küçük örneği olmasıyla dikkat çekiyor. Polaroid Go’nun küçüklüğüne rağmen etkileyici bir ürün profili çizdiğini de belirtmek gerekiyor. 10.5 x 8.4 x 6.1 cm. boyutlarındaki fotoğraf makinesinin küçüklüğü paylaşılan görsellerde de rahatlıkla fark ediliyor.

Polaroid yeni fotoğraf makinesinin boyutlarına uygun olarak minyatür boyutlarda yeni bir film seçeneği de çıkardı. Polaroid’in Go ile bu pazardaki önemli rakiplerinden Fujifilm’in Instax Mini fotoğraf makinesi fotoğraf makinelerine güçlü bir yanıt verdiği söylenebilir.

polaroid goPolaroid Go’nun standart özelliklerin yanı sıra bazı özel dokunuşlar barındırdığı da görülüyor. Selfie aynası ile selfie çekmek kolaylaşırken, zamanlayıcı ve çift pozlama yapabilen dinamik flaş fotoğraf makinesinin özellikleri arasında bulunuyor.

Yurt dışında ön siparişe çıkan Polaroid Go, 27 Nisan’da satışa sunulacak. Fotoğraf makinesi İngiltere’de 109.99 pound karşılığında satılacak. İkili film paketi içinse 18.99 pound ödemek gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER