Teknoloji

Polar A300 fitness bandı zengin spor bandı özellikleriyle dikkat çekiyor

polar-a300-050115

Polar fitness ve aktivite takip monitörü A300’ün duyurusunu yaptı. Polar Loop ve daha gelişmiş spor saati modellerinin arasına oturan Polar A300, diğer fitness bileklikleri gibi adımlarınızı takip ediyor ve uzun süre hareketsiz kaldığınızda sizi uyarıyor. Bunun yanı sıra Polar H7 kalp ritmi ölçüm kayışı ile birlikte çalışıyor, Polar sport saatleri gibi yaşam koçluğu hizmeti veriyor. Ne var ki, GPS özelliği bulunmuyor.

A300 giyilebilir cihazlar ekosisteminin geçiş bölgesinde bulunuyor. Geniş özelliklere sahip gelişmiş bir fitness bilekliği olan bu cihaz fiyat bakımından fazla üst seviyeye çıkmayan eksiksiz bir idman saati özelliğini de taşıyor.

A300’ün önemli özelliklerinden bir tanesi de kolaylıkla değiştirilebilir kayışlara sahip olması. Aktivite takipçisinin gövdesini kayışından kolaylıkla ayırabilir ve ruh haliniz veya tarzınıza farklı bir kayış kullanabilirsiniz. A300 uyku takibi de yapıyor, aktivitenizin kaydını Polar Flow’da tutuyor.

A300 sadece 48 gr. ağırlığa sahip, 30 metre suyun altında da dayanıklı şekilde kalabiliyor. Değiştirilebilir pili de 4 haftaya kadar çalışma imkanı sunuyor.

Polar A300’ün yurt dışı satış fiyatı yaklaşık 160 dolar olarak belirlendi. H7 kalp ritm ölçer kayışıyla birlikte paket hâlinde de yaklaşık 200 dolara satılıyor. Ürün gelecek ay ABD, Kanada ve Finlandiya’da satışa sunulacak. Dünya çapında daha geniş noktada piyasaya çıkışı da Haziran 2015’te gerçekleşecek.

İLGİLİ HABERLER