Eğlence

PlayStation Plus paketleri arasında geçiş yapmak kolay olacak

playstation plus deluxe

Sony, Xbox Game Pass ile daha güçlü rekabet için hazırladığı yeni PlayStation Plus paketlerini bir süre önce duyurmuştu. Mevcut PS Plus aboneleriyle iletişime geçen şirket, değişikliklerin kullanıcılara nasıl yansıyacağı konusunda bilgi verirken; yeni paketlerden birini seçmenin kullanıcıların yararına olacağını altını çizmeyi de ihmal etmiyor.

Sony’nin mevcut PS Plus standart paket kullanıcılarını PS Plus Essential paketine kaydıracağı biliniyor. Ancak kullanıcılar abonelikleri sona erene kadar bu pakete sıkışıp kalmak zorunda olmayacak. Kullanıcılar dilediklerinde üst paketlere rahatlıkla geçiş yapabilecek.

Sony’den kullanıcılara gönderilen e-postada kullanıcıların mevcut planları ve yeni planları arasındaki fiyat farkını, abonelikte kalan süreye göre ayarlanmış biçimde ödemesi gerektiği belirtiliyor. Şirketin burada biraz muğlak ifadeler seçtiği söylenebilir.

Kullanıcılar için aradaki farkı tek seferde ödemektense aylık şekilde ödemenin daha kolay olacağını tahmin etmek pek zor değil. Özellikle iki yıllık taahhüt verenler için bunun daha cazip olduğu rahatlıkla söylenebilir.

PlayStation Plus Essential, Extra ve Premium adını taşıyan yeni paketlerin haziran ayı itibarıyla kullanıma sunulması planlanıyor. Bu tarihten önce Sony’den konuyla ilgili net açıklamaların gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER