Eğlence

PlayStation Plus abonelerine kasımda ücretsiz sunulacak oyunlar belli oldu

Sony PlayStation Plus Ocak 2021 ücretsiz oyunları
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony, PlayStation Plus adını taşıyan servisiyle PlayStation sahiplerine çevrimiçi multiplayer oyun oynama ve ayık bedava oyunlar gibi imkanlar sunuyor. Servise abone olan PlayStation 4 sahiplerinin 6 Kasım’dan itibaren ek ücret ödemeden kütüphanelerine ekleyebilecekleri oyunlar, Sony tarafından açıklandı.

PlayStation Plus’la kasım ayında ücretsiz olarak sunulan oyunlardan ilki Bulletstorm: Full Clip Edition. Bu oyunda terk edilmiş bir gezegene düşen Grayson Hunt’ın macerası oyuncular tarafından yönlendiriliyor. Önünde hayatta kalmak veya intikam almak dışında seçeneği bulunmayan elit suikast grubu Dead Echo’nun üyesi olan Grayson, kendisine yapılanların intikamını almak için önce içinde bulunduğu terk edilmiş gezegenden kurtulmaya çalışıyor. Bulletstorm’da tek kişilik ana senaryonun yanı sıra çeşitli multiplayer modları da bulunuyor.

PlayStation Plus abonelerine sunulan diğer ücretsiz oyun ise Yakuza Kiwami. Yakuza Kiwami’de 10 yıl önce en yakın arkadaşını suç çetelerinin elinden kurtarmaya çalışan Kazuma Kiryu’nun hikayesi anlatılıyor. Yakuza ailesinden kovulduktan sonra hapse düşen Kiryu, serbest kaldığında tanıyamadığı bir şehirle karşılaşıyor. Kendini Haruka isimli gizemli kız ile birlikte, Tojo Clan’ın kasasından çalınan 10 milyon yen sonrası oluşan kaosun tam ortasında bulan Kiryu, hayatta kalarak bu gizemli olayı çözmeye çalışıyor.

Bulletstorm: Full Clip Edition ve Yakuza Kiwami, 6 Kasım’dan itibaren PlayStation 4 sahipleri tarafından ücretsiz olarak indirilip oynanabilecek.

PlayStation Plus PlayStation 3 ve PS Vita sahiplerini unutmuyor

PlayStation Plus, PlayStation 3 ve PS Vita sahiplerini de unutmuyor. Kasım ayında PlayStation 3 sahipleri Jackbox Party Pack 2 ve Arkedo Series, PS Vita sahipleri ise Burly Men At Sea ve Roundabout oyunlarına ücretsiz olarak erişebilecek.

İLGİLİ HABERLER