EğlenceTeknoloji

Red Ded Redemption 2 PlayStation Now’a geliyor

playstation now red dead redemption 2
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Çevrimiçi oyun deneyimi şu sıralarda ön planda olsa da, oyunu doğrudan konsola veya PC’ye yükleyerek oynamanın da tadının farklı olduğunu belirtmek gerekiyor. Neredeyse sınırsız oyunun ve sınırlı zamanın bulunması işleri zorlaştırırken; bir taraftan da her oyunu deneyimleyebilecek maddi kaynağı bulmak da pek kolay olmuyor. Ancak PlayStation Now gibi servisler ile bu tarz sorunlar kısmen de olsa aşılabiliyor. PlayStation Now, temmuz ayında Red Dead Redemption 2 ve God of War gibi oyunları oyuncuların karşısına çıkarıyor.

God of War denince pek çok kişinin aklına ilk olarak vahşet gelse de, oyunun hikayesinin de etkileyici olduğunu belirtmek gerekiyor. Serinin en son oyununda Yunan tanrıları yerine İskandinav tanrıları oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Yakuza serisiyle gevşek şekilde bağlantılı olan Judgment, bir dedektif hikayesi eşliğinde oyuncuları farklı bir atmosfere götürüyor. Oyuncularla buluşacak olan bir diğer Japon oyunu Nioh 2’de ise oyuncular Sengoku dönemi Japonyasının alternatif bir versiyonuna götürülüyor.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nın resmi oyunu da temmuz ayında PlayStation Now abonelerine sunulan oyunlar arasında bulunuyor. Bu ay PlayStation Now’da bir Japon rüzgarı eseceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Temmuz ayında PlayStation Now abonelerine sunulan oyunlar arasında göze asıl çarpan ise Red Dead Redemption 2 oluyor. Oyunun çıkışının üzerinden zaman geçse de, hâlâ ilgi görmesi Sony’nin kararında etkili olmuşa benziyor. Red Dead Redemption 2’yi oynamak için oyunu doğrudan konsola indirmenin gerektiğini belirtmekte fayda var.

İLGİLİ HABERLER