EğlenceTeknoloji

The Last of Us Part II PlayStation Now’a geliyor

the last of us part ii

Sony, bu ay bazı popüler oyunlarını PlayStation Now’a getiriyor. Bunlar arasında şüphesiz en çok dikkat çeken ise The Last of Us Part II. Naughty Dog’un “kıyamet sonrası” bir dönemde geçen macerasının yeni oyunu, geçtiğimiz yılın haziran ayında yayınlanmıştı. Oyun, 2020’de verilen pek çok ödülün de sahibi olmuştu.

PlayStation Now’a eklenen bir diğer yeni oyun ise Fallout 76 oldu. Fallout 76’nın geliştiricisi Bethesda geçtiğimiz yıl Microsoft tarafından satın alınmıştı. Final Fantasy VIII Remastered, Desparados III, Amnesia: Collection, Yet Another Zombie Defense ve Victor Vran: Overkill Edition da yeni PlayStation Now oyunları arasında bulunuyor.

Söz konusu oyunların hepsi bugün itibarıyla PlayStation Now’da yerlerini alacak. The Last of Us Part II, 3 Ocak’a kadar abonelerin erişimine açık olacak. PlayStation Now aboneleri oyunu PC üzerinden de oynayabilecek.

PlayStation Now’a gelen en son The Last of Us oyununun hâlihazırda PlayStation Store’da indirimli olarak satıldığını belirtmekte de fayda var.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER