Eğlence

PlayStation Now’a artık PS TV ve PS Vita üzerinden de erişilebilecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony’nin Gaikai’yi satın almasıyla birlikte doğan çevrim içi oyun servisi PlayStation Now’ın kapsama alanı biraz daha genişledi. Bundan böyle servise PS TV ve PS Vita üzerinden de erişmek mümkün olacak.

Söz konusu platformlarda açık beta süreci geçtiğimiz ekim ayında başlasa da, resmi erişimin kapıları şimdi açılmış oldu. “Oyunlar için Netflix” şeklinde anılan PlayStation Now’a daha önce PlayStation 4, PlayStation 3 ve bazı Samsung akıllı televizyonlar aracılığıyla erişilebiliyordu.

PlayStation Now ilk etapta biraz tuzlu bir kiralama servisi olduğu izlenimini uyandırsa da, son zamanlarda servisin odak noktası aylık 19.99 dolar ücretli abonelik seçeneğine kaymışa benziyor. Eski oyun katalogunun görece küçük olması nedeniyle bu rakam da kulağa tuzlu gelse de, 7 günlük ücretsiz deneme süresi PlayStation Now hakkında fikir edinmeye yardımcı oluyor.

PlayStation Now’a yeni oyunların eklenmesiyle birlikte serviste sunulan oyun sayısı 125’in üstüne çıktı. God of War 3 yeni eklenen oyunlar arasında ön plana çıkarken; Dynasty Warriors 8, MX vs. ATV Supercross, Bomberman Ultra ve The Last Guy yeni oyunlar listesinin diğer üyelerini oluşturuyor.

İLGİLİ HABERLER