Manşetler

PlayStation 4 Türkiye’ye ne zaman gelecek?

Sony hafta içinde Almanya’nın Köln şehrinde düzenlenen Gamescom 2013 fuarında yeni nesil oyun konsolunun ne zaman piyasaya çıkacağına dair bilgileri verdi. Buna göre konsol 15 Kasımda Kuzey Amerika’da, 29 Kasımda da Avrupa ve Latin Amerika’da satışa sunulacak.

sony-ps4-2-110613Resmi olarak açıklanan ülkeler içerisinde Türkiye’nin yer almaması konsolun ülkemize ne zaman giriş yapacağının tam olarak belirlenmediğini gösteriyor. Ancak Sony Türkiye’den gelen haberlere göre buradaki oyunseverler de fazla beklemeyecek.

Sony PlayStation Türkiye Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Murat Gebeceli’nin PlayStation Türkiye Facebook sayfasında yayınlanan röportajına göre PlayStation 4’ün Türkiye’de de en kısa zamanda piyasaya çıkması için çalışılıyor. Gebeceli, her ne kadar net bir tarih vermese de, 29 Kasımdaki Avrupa lansmanının üstünden fazla zaman geçmeden konsolun Türkiye piyasasına giriş yapabileceğini kaydetti, yıl sonundan önce konsolu ülkemizde görebileceğimizi belirtti.

PlayStation 4’ün fiyatıyla ilgili olarak da Gebeceli bazı tahminlerde bulundu. PS4’ün 500 GB kapasiteli tekli konsol paketinin fiyatı 1249 TL ila 1349 TL seviyelerinde tüketicilerle buluşabilir. Fiyat bilgisinin eylül ayı içerisinde netleştirilmesi gibi bir olasılık da bulunuyor.

İlgili >> Facebook (PlayStation Türkiye)

İLGİLİ HABERLER