Manşetler

PlayStation 4 Avrupa’da 13 Kasımda piyasaya çıkabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Sony PlayStation 4’ün piyasaya çıkışı için “2013 tatil dönemini”, yani yıl sonunu işaret etmiş; konsolun tam olarak hangi tarihte piyasaya çıkacağı bilgisini paylaşmamıştı. NeoGaf sitesine bir okuyucusu tarafından ulaştırılan havadise göre, Almanya ve Hollanda’daki Media Markt mağazalarında Sony’nin yeni konsolunun 13 Kasım tarihinde satılmaya başlanacağına dair posterler görülmeye başlanmış.

sony-ps4-2-110613

Eğer bu haber doğruysa, PlayStation 4 en azından Avrupa’da Xbox One’dan önce piyasaya çıkmış olacak. Amazon.com’un açık ettiği bilgiye göre Xbox One’ın ABD satışına 27 Kasımda başlanması bekleniyor. Bu durumda PlayStation 4 büyük rakibi Xbox One’dan iki hafta önce piyasaya çıkmış olacak.

Bu arada Computer and Video Games sitesi de Hollanda’da faaliyet gösteren çevrim içi mağaza Bol.com’dan bir kanıt yayınladı. Sitenin verdiği bilgi de PS4’ün 13 Kasımda piyasaya çıkacağını destekliyor. Ne var ki, bir Sony yetkilisi perakendecilerin verdiği tarihlerin spekülasyonlara açık olabileceğini kaydetti.

İlginizi çekebilir: Sony E3 2013: PlayStation 4 yıl sonunda ABD ve Avrupa’da piyasada

Sony’nin yeni oyun konsolu PS4 399 dolar ABD, 399 avro Avrupa ve 329 pound Büyük Britanya satış fiyatlarına sahip olacak.

İlgili >> NeoGaf, Computer and Video Games

>> PlayStation 4’ü beklemek istemeyenler için uygun fiyatlarla PS3

İLGİLİ HABERLER