Teknoloji

Google Pixel 7 bazı ülkelerde Pixel Watch ve Buds Pro ile birlikte satılacak

google pixel 7

Google Pixel 7 serisi bugün resmen gözler önüne çıkacak. Aynı etkinlikte Pixel Watch’un duyurusu da gerçekleşecek. Dünyanın dört bir yanındaki mobil operatörler, Google’ın yeni ürünleri için hazırlanıyor. Bir son dakika sızıntısı, bazı operatör ve satıcıların yeni telefonlarla birlikte giyilebilir ürünler sunacağını da gösteriyor.

Mobil operatör O2, Almanya’da Pixel 7’yi Pixel Buds Pro kulaklıkla birlikte satacak. Pixel Buds Pro hâlihazırda Avrupa’da 219 avro karşılığında satılıyor. Telefonun Pro modelini  alanlar ise Pixel Watch’un LTE versiyonuna sahip olacak. Bu versiyonun Avrupa fiyatının 429 avro olması bekleniyor.

Google’ın Avrupa’daki pek çok satış ortağının bu tarz imkanlar sunması öngörülüyor. Ön satış sürecinin bugün itibarıyla başlaması ve 13 Ekim’de de ürünlerin kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Google Pixel 7 ile birlikte sunulacak olan Pixel Watch, yuvarlak bir OLED ekranla gelecek. Wear OS 3.5 işletim sistemli akıllı saatin kalbinde Samsung’un ürettiği Exynos 9110 işlemcinin bulunmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER