Teknoloji

Adobe Photoshop Touch Bar desteği getiren güncellemeyi yayınladı

photoshop touch bar
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

photoshop touch barApple ekim ayında yeni MacBook Pro dizüstü bilgisayarını tanıtırken, Touch Bar için gösterdiği uygulamalardan bir tanesi de Adobe Photoshop olmuştu. Apple’ın o zaman sergiledikleri en sonunda Touch Bar’lı MacBook Pro kullanıcılarıyla buluşmaya başladı. Adobe, Photoshop Touch Bar desteği getiren güncellemeyi yayınladığını duyurdu.

photoshop touch barGüncelleme yapan kullanıcılar, Photoshop’u açtıklarında Touch Bar ile Katman Özellikleri, Fırçalar ve özelleştirilebilir Favoriler olmak üzere üç temel biçimde etkileşim kurabileceklerini görecekler.

Katman Özellikleri sayesinde Akıllı Nesneler, maskeleme, kırpma gibi özelliklere hızlı erişim sağlanırken, Fırçalar da fırça rengini, boyutunu, sertliğini ve saydamlığını, sürüklenebilir ayarlarla kolaylıkla yönetmeyi sağlıyor. Favoriler bölümü ise çeşitli hızlı aksiyonlar ile özelleştirilebiliyor.

Photoshop Touch Bar güncellemesi Creative Cloud aboneleri için dağıtıma çıktı. Photoshop Touch Bar işlevlerinin tümünü Apple’ın hazırlamış olduğu destek sayfasında bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER